tick 30 dagars öppet köp tick Lågprisgaranti tick Snabb Leverans tick Alltid 39kr frakt rating

Om Prylstaden

Prylstaden är en webbutik med ambition att erbjuda roliga, användbara och smarta grejer som kan vara praktiska och underhållande i vardagen. I utbudet av varor finns många olika kategorier representerade, bl.a. har vi ett stort sortiment av:

  • Spionkameror
  • GPS-trackers
  • Minikameror
  • Avlyssnings- och inspelningsprodukter

Prylstaden lägger mycket energi på att välja ut de bästa produkterna som finns att tillgå på marknaden, för att du som Prylstadens kund ska kunna handla med förtroende - till pressat pris.

Prylstaden var först med att sälja och marknadsföra spion- och bevakningsprylar i Sverige, vilket innebär att vi har längst erfarenhet inom denna kategori. Att handla hos oss är tryggt ur alla vinklar.

Alltid billigast!

Vi garanterar att vi har bäst pris på alla våra produkter och skulle du upptäcka att en konkurrerande butik säljer en produkt som du vill ha till lägre pris än vi, så får du produkten för konkurrensens pris, plus ett avdrag på 10 % på hela din order! Ingen klår Prylstadens prisgaranti.

Utöver en oöverträfflig prisgaranti så är vi anslutna till Trygg E-handel, som gör att du med gott förtroende kan handla från vår sajt utan att riskera att råka ut för nätbedragare.

Enkelt att handla

Högsta säkerhet vid beställningar och överföring av känslig information kombineras hos oss med ett väldigt enkelt köpförfarande. Vi kräver inget medlemskap eller någon registrering av din personinfo. Fraktkostnaden är fixerad vid 39 kronor oavsett hur mycket eller lite du köper och vi arbetar för att leveransen av dina varor ska ske snabbare än du vågar hoppas. Undrar du över något så når du oss både via e-mail och genom vår supporttelefon.

Du får såklart 30 dagars Öppet Köp och 1 års garanti på allt du köper från oss. Vi står stolta bakom varje produkt vi säljer och vet att vi håller väldigt hög kvalitet. Varmt välkommen!

Kontakta oss